home                                                                                                                                                                                                                                                                               www.bedmetladen.nl
Bedden en Matrassen in člke gewenste maat
Bisschop Zwijsenstraat 41, 5038 VA Tilburg     Tel. 06-12133400,ren
open: woensdag donderdag zaterdag 10-17 uur   
                  zondag t/m dinsdag en vrijdag alleen op afspraak: 06-12133400
 

 

Blank hout en puur Nederlandse matrassenproductie in Tilburg
In 1990 startte Harry van den Berg aan de Bisschop Zwijsenstraat 41 in Tilburg een  winkel met blank houten meubelen, na eerder voor diverse fabriekswinkels te hebben gewerkt. Niet veel later kwamen er matrassen bij, een afdeling die heeft geresulteerd in de bedrijven bedopmaat.nl en hotelmatrassen.nl

Wij zijn en blijven lekker klein! Gewoon, om het leuk en overzichtelijk te houden.
In ons bedrijf werken 3 mensen. Uiteraard houden wij van een stabiele groei, maar niet ten koste van een zeer prettige werksfeer en een goede begeleiding van onze klanten.
Onze showroom is om 17.00 uur dicht, op alle feestdagen en zondagen zijn wij gesloten. Dit omdat wij ook graag van onze gezinnen willen genieten. Een bewuste keuze vanuit de filosofie dat mensen beter presteren als ze in een prettige werkomgeving met oog voor het thuisfront hun werk kunnen doen. Ons doel is heel simpel: u blij, wij blij!
Op afspraak zijn wij echter heel flexibel. Stuur een mailtje voor een afspraak en u kunt ook 's avonds (tot 22.00 uur) terecht in onze showrooms!

Sinds 2004 zijn we met een 2e winkel begonnen,  Blankhoutenwereld aan de Korvelseweg 213 in Tilburg. Sinds april 2011 produceren we daarnaast matrassen voor de hotelbranche met ons eigen merk VandenBerg Exclusive. De productie van de matrassen is in die korte tijd uitgegroeid tot de belangrijkste activiteit van ons bedrijf.
Vanaf december 2014 is het bedrijf onder de naam Grenenstunter.nl / Bedopmaat.nl weer gevestigd in de winkel aan de Bisschop Zwijsenstraat 41 in Tilburg.

Waarom is Blankhoutenwereld / de grenenstunter zoveel voordeliger dan de concurrentie? Hierom!
- eigen fabriek die in massa produceert, directe verkoop dus!
- wij verpakken onze meubels niet, behalve beter voor het milieu ook nog eens 6% goedkoper.
- geen 'overhead', dus geen duurbetaalde managers en directeuren.
- geen voorraad, alles wordt op bestelling gemaakt / samengesteld. Dit bespaart wederom ca. 10%!
- goedkope winkelpanden, goedkope TL-verlichting en een goedkope, doch schone 2e hands bestelbus.
- eigen matrassenfabricage van absolute topkwaliteit. Eigen modellijnen en unieke Exclusive-matrastijken, volgens ons het beste en fijnste mogelijk!

- gezamenlijke inkoop van matrassen (scheelt ook weer enkele procenten) van topfabrikant Van Landschoot. Tot nu toe 100% tevreden klanten en een uitmuntende service van deze fabriek!
- veel lagere winstmarges, daarom hanteren wij ook vaste prijzen en geven wij geen kortingen.

Waarom vinden wij ons zelf beter dan de concurrentie? Hierom!
- omdat wij volledig achter onze producten staan en daarom op alle meubelen (m.u.v. stoelen) levenslang volledige garantie durven geven.
- omdat wij een klein bedrijf zijn met slechts 3 werknemers, daardoor persoonlijk te werk kunnen gaan en het overzicht altijd behouden.
- omdat wij eerlijk advies geven op basis van uw wensen, zonder daarbij naar winstmarges e.d. te kijken.
- omdat wij bij klachten niet moeilijk doen, we lossen het gewoon op, zoals het hoort.
- omdat wij u bij problemen niet van het kastje naar de muur sturen. Wij verkopen het u, dus nemen wij de verantwoordelijkheid voor onze producten.
- omdat wij geen aanbetaling vragen (behalve bij speciale maten), u betaalt pas wanneer u de goederen in uw bezit krijgt. Dit vinden wij heel normaal en u loopt geen risico's.
- omdat wij geen snellere levertijden voorspiegelen dan normaal realiseerbaar is (menig concurrent doet dit wel om maar voor omzet te zorgen!)
- omdat wij (indien zo besteld) ZELF onze meubelen bezorgen en u voor de montage persoonlijk van tips voorzien.